Tema: Re: Kjør debatt----- det saken EGENTLIG handler om
Fra: Gunnar Horrigmo
E-Mail: gunnarh@sofus.hiof.no
Dato: Klokken 1:25 den 2/(6) 1995
> Trygve Lillefosse () skrev:
> > Jon Rødseth (Jon.Rodseth@nsd.uib.no) skrev:
> > Det kan hende jeg husker HELT FEIL, men på 70-tallet
> > var det vel egentlig ikke glatte pommes frites I DET
> > HELE TATT! For søttitalls-entusiaster må det derfor
> > være en SELVFØLGE at riflede er best, eller i hvert fall
> > EKTEST. Om riflede eller glatte er best er, slik jeg ser
> > det, en irrelevant problemstilling. Spørsmålet er om det
> > er kectchup eller grillkrydder som smaker best til (de riflede)
> > pommes-frites-ene.
> > Det er det saken EGENTLIG handler om.
>
> Det kan hende jeg husker HELT FEIL, men på 70-tallet
> var det vel egentlig ikke grillkrydder I DET HELE TATT!
> (paa gatekjøkken) For søttitalls-entusiastene må det derfor
> være en SELVFØLGE att salt er best. Eller ihvertfall:
> EKTEST. Om grillkrydder eller salt er best er, slik jeg ser
> det, en irrelevant problemstilling. Pørsmålet er om det
> er IDUN-ketchup eller andre varianter som smaker beswt til (de riflede)
> pommes-frites-ene.
> Det er det saken EGENTLIG handler om.

Det kan hende jeg husker HELT FEIL, men på 70-tallet
var det vel ikke noe annet enn IDUN-ketchup I DET HELE TATT!
(på gatekjøkken) For søttitalls-entusiastene må det derfor
være en SELVFØLGE at IDUN-ketchup er best. Eller ihvertfall:
EKTEST. Om IDUN-ketchup eller andre varianter er best er, slik jeg ser
det, en irrelevant problemstilling. Spørsmålet er om det
er papp-esker eller tallerkener som er best å ha (de riflede) pommes-
fites-ene på.
Det er det saken EGENTLIG handler om.


Gunnar

Inkluder teksten fra denne posten Om oppslagstavlene